info

Route: Neem op de N18 afslag Eibergen, volg de Bruine route borden, Neem op de Groenloseweg afslag Rekken, dan de 2e straat rechts, Zwillbroekseweg, houd links aan en blijf op de Zwillbroekseweg, een klein eindje buiten het dorp rechts af bij bord camping, aan het einde links, hier vind u de camping.

Welkom, op camping de Bombam.


Maak kennis met onze mooie kleinschalige boerderijc amping aan de rand van Eibergen.

Camping de Bombam is een voormalige melkvee boerderij en ligt op een mooie plek in de Achterhoek. Op loopafstand van de plaats Eibergen, gemeente Berkelland.


't Brendeke, is een buurtschap, het mooie landelijke weggetje heeft verschillende vertakkingen en een klein gedeelte is zandweg.

De camping is zowel via het zandpad als over de verharde weg te bereiken. Via de verharde weg, dan eerst afslag Rekken nemen op de N18 en dan de 2e afslag nemen, hier staat een bord van camping de Bombam. U bevindt zich op de Zwillbroekseweg, deze volgen en Eibergen uit rijden. Na een paar honderd meter rechtsaf slaan 't Brendeke op, einde van het weggetje links bevindt zich de camping.


De Achterhoek, een van de mooie Gelderse streken.


Onze minicamping is een mooi begin voor diverse fiets- en wandelroutes. Wij hebben een map met fiets en wandelroutes op de camping. In de omgeving zijn echter ook veel knooppunt routes en GPS routes.


Verder is er in de directe omgeving van de camping en Eibergen nog genoeg te doen als u liever een ander uitstapje maakt.

Er zijn diverse (open lucht)musea 's, (water)molens, binnen en buiten zwembaden. Of liever een uitstapje naar een natuurplas? Laat u verrassen met de vele mogelijkheden van de Achterhoek.We vinden het fijn om onze gasten van de mooie omgeving van Eibergen en de Achterhoek te kunnen laten genieten.


Wij zijn overdag niet altijd thuis. Telefoon en mail proberen wij zoveel mogelijk dezelfde dag nog op te reageren.


Reserveren?

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om te reserveren.

Het afgelopen seizoen is het erg druk geweest, iedereen was nieuwsgierig naar het vernieuwde sanitair en ook heel enthousiast.

De week van de fietsvierdaagse (in 2021 is dit van 10 tot en met 13 augustus) is heel geliefd, wij werken dan alleen met reserveringen.

De afgelopen jaren waren altijd snel volgeboekt.

Overdag is er niet altijd iemand thuis om u te ontvangen. Aanmelden kan dan 's avonds als wij weer aanwezig zijn.

Omdat de camping niet zo groot is hebben wij alleen plek voor vakantie-gasten (maximaal een maand), geen seizoen of jaarplaatsen.


Wij zien u graag bij ons op de camping.


Fiets4daagse 2021. (10 t/m 13 augustus)

Vier dagen fietsen in de prachtige omgeving van de

Noordoost Achterhoek ~ Zuid Twente ~ Duitse grensgebied over bospaden, kerkpaden en hessenwegen door venen, langs meertjes en kabbelende beekjes, langs oude boerderijen, havezaten en kastelen.

 

Kom en proef de Achterhoek!

Uitgeroepen tot

MOOISTE FIETSGEBIED

van

NEDERLAND 

In Eibergen en in de Achterhoek is van alles te beleven.

De camping ligt op nog geen 2 kilometer van het centrum van Eibergen. In het centrum is een ruim aanbod van winkels, cafe's en restaurants.

In Eibergen ligt op ongeveer 3 km afstand van de camping het mooie verwarmde  buitenzwembad "Het Vinkennest".

Op loop en fietsafstand  vanaf de camping bevinden zich nog een paar mooie molens. In Eibergen is de Mallumse Molen(watermolen) te vinden. Bij het nabijgelegen restaurant Het Muldershuis kan men genieten van een hapje en een drankje, maar ook voor een boottocht met de Berkelzomp over de Berkel.


De Mallumse Molen is een door water aangedreven koren- en pelmolen, gelegen aan de oude arm van de rivier de Berkel in de buurtschap Mallem bij Eibergen. Vrijwillige molenaars zorgen er elke zaterdag voor dat de molen tussen 14.00 en 17.00 uur in bedrijf is. Zij malen er dan graan en pellen er gort.


En in Rekken de Piepermolen.

De Piepermolen is een windmolen die is uitgerust om graan te malen. Hij is gelegen in Rekken aan de Rekkenseweg 85, nabij de brug over de Berkel.  Vrijwillige molenaars zorgen er elke zaterdag voor dat de molen, als de weersomstandigheden het toelaten, tussen 13.30 en 16.30 uur in bedrijf is. Bij voldoende wind malen zij er dan graan. Meestal mais dat voor veevoer wordt gebruikt.


In Eibergen is een shortgolf baan. In het voorjaar van 2014 is deze geopend. De shortgolfbaan ligt rond de rijks monumentale boerderij  ’t Vunderink' te Eibergen.

Op deze unieke locatie kan men in het karakteristieke coulisse landschap een 9 of 18 holes ronde golf spelen. Het is een compact 4 ha groot uitdagende baan voor jong en oud met tal van uitdagingen en afwisselingen. Zoals vergezichten over de Berkel, hoog op de es,  of je slag slaan tussen de fruitbomen.

Er is geen golfvaardigheidsbewijs nodig op bij Shortgolf Berkelland een ronde te spelen dus uitermate geschikt voor familie, vrienden en bedrijfsuitjes en natuurlijk voor de individuele golfer.

De golfmaterialen zoals de golfclub en putter zijn bij een ronde prijs inbegrepen.


Op fietsafstand van de camping ligt het welbekende Zwillbroekse veen. Hier broeden enkele flamingo's, en bevind zich een grote meeuwenkolonie. Dit is een echte aanrader voor de natuurliefhebbers. In de omgeving van de camping is ook nog een ruim aanbod van fietsroutes. Dit is een mooie manier om  de omgeving van de Achterhoek te verkennen.


In Eibergen kunt u informatie over uitjes en mogelijkheden verkrijgen bij het Toeristisch Informatiepunt Eibergen(voorheen VVV). Het adres en de service is nog hetzelfde, alleen het logo en hun website is veranderd, klik hier voor deze link.


Wij zijn aangesloten bij de SVR, voor leden van de SVR hanteren wij een lagere prijs.